Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Białe kozaczki
Forumovision.com > Styl życia > Samo życie
m4trix
Nie mamy działu "moda", więc daję tutaj wink.gif

Otóż ku mojemu zdziwieniu u kominka (kominek.blox.pl) w zestawieniu 'najlepszych' blogów pojawiły się www.bialekozaczki.blog.pl

Ok.

Jest to blog, na ktorego mozna wejsc i posmiac sie piec minut, zamknac i zapomniec. Dlaczego wiec znalazl sie u kominka? Czym sobie zasluzyl?

Chyba iloscia komentarzy do fotek - niektore durne, inne sarkatyczne, zabawne. Ale tutaj podobnie, poczytalem z 5minut i sie zaczalem nudzic. Ludzie generalnie okazali postawe antykozaczkowa, ale byli tez i tacy, ktorym one wcale nie przeszkadzaja.

O co w tym wszystkim chodzi?

Czy te biale kozaczki na prawde wygladaja totalnie bezgustownie? Bo mnie sie one osobiscie podobaja... W komplecie z krotka spodniczka daja porazajacy efekt. (o ile oczywiscie cala dziewczyna jest niebrzydka...)

Celnik
Nie wiem, ja tam wolę czarne glany niż białe kozaczki, szczerze mówiąc xD
hsz
ranking jest chyba na kominek.tv, nie na bloxie ;p
a blog o kozaczkach... ja nie będę tego komentować ;p
m4trix
CYTAT(hsz @ 19.08.2009, 17:30) *
ranking jest chyba na kominek.tv, nie na bloxie ;p

Pozazdrościć spostrzegawczości wink.gif

CYTAT(hsz @ 19.08.2009, 17:30) *
a blog o kozaczkach... ja nie będę tego komentować ;p

No właśnie, dlaczego nie będziesz komentować? laugh.gif
hsz
bo po prostu nie czaję tego bloga laugh.gif
m4trix
Własnie chodzi o to, ze ja tez i chcialbym w tym temacie poznac jego sens smile.gif
Iskra
Sens jest taki, że goście oblukują bikejki i piszą czy pukają bleh.gif laugh.gif
Dla mnie też w sumie głupi blog, nie zaglądam na niego.
Hate
Wydawało mi sie, że ludzie wstawiają zdjęcia kobiet w kozaczkach cry.gif
Anetka
Cel bloga jest taki, żeby się pośmiać, i tyle. A jeśli chodzi o to jak te kozaczki wyglądają, to z estetycznego punktu widzenia modowego, są niegustowne. I stanowią symbol bezguścia, kiczu oraz tandety. Tak się uważa, co nie zmienia faktu, że są tacy, którym to się podoba. O gustach się nie dyskutuje:)
stokrotka
a niech sobie każdy nosi co chce, czemu mozna się śmiać z kozaczków a z glanów nie? wszystko zależy do kontekstu, skoro wszystcy chcą sie wyróżniać i poakzaywac swoją osobowość to niech i baiłe kozaczki beda, im ciekawiej na świecie tym weselej
elcia
dokładnie, różnorodność musi być. Niech każdy nosi co chce i będzie ciekawie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.