![]() |
3.04.2009, 16:42
|
|
![]() O_O Grupa: VIP Postów: 1 465 Dołączył: 25-02 09 Skąd: Brz Użytkownik nr: 40 |
Ja się czasem zastanawiam, dlaczego wymaga się od katolików tolerancji wobec innych wyznań (co w moim przypadku dużym problemem nie jest, niech każdy wierzy lub nie wierzy na swój sposób), a katolików się atakuje.
-------------------- Simsalbimbamba Saladu Saladim!
BO DOŚĆ MAM WSZYSTKICH SZYDERSTW, BZDUREK, JA, CZŁOWIEK Z GŁOWĄ JAK OGÓREK. /K.I.Gałczyński/ |
|
|
|
2.06.2009, 23:17
|
|
![]() Nowy Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: 2-06 09 Użytkownik nr: 209 |
jestem osoba nietolerancyjna...
nie potrafie zaakceptowac czarnych, hindusow, arabow i pejsiastych zydow [oczywiscie, czasem trafi sie jakis wyjatek], akceptuje homoseksualistow, ale pod warunkiem, ze nie chca miec dzieci i pod warunkiem, ze zachowuja sie "normalnie"... ogolnie uwazam, ze calkowita tolerancja jest niemozliwa... |
|
|
|
12.06.2009, 15:54
|
|
|
Dziki Pies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Duel Monsters Postów: 724 Dołączył: 25-02 09 Skąd: Z pustki. Użytkownik nr: 39 |
nie jestem tolerancyjny. i nie lubię między innymi turków. i ogólnie obcokrajowców. a tych 5 czy 6 turków jakbym mógł to bym zmasakrował. godziny nad 4 obrazami na malarstwo siedziałem, i dostałem to samo co te brudy co przyszły bez niczego z indeksami i ledwo po angielsku coś dukali.
-------------------- |
|
|
|
12.06.2009, 16:53
|
|
![]() Her Majesty Grupa: Użytkownik Postów: 930 Dołączył: 1-03 09 Skąd: stąd Użytkownik nr: 43 NK: 27480095 GG: 9549378 |
Ale jak to jest? Nienawidzicie całej nacji tylko dlatego, że kilku wam zawiniło? Czy macie pewność, że wszyscy są tacy sami?
Mój brat na przykład znienawidził Murzynów, a to dlatego, że kilku, razu pewnego, gdy wysiadali z metra, wyrwało jego dziewczynie torebkę. Wiadomo, stres niemały, ale czy to jest uzasadnienie? Hmm... -------------------- Biegnę szybko, nikt mnie nie złapie. Jestem piernikowy ludzik!
|
|
|
|
12.06.2009, 17:21
|
|
|
Dziki Pies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Duel Monsters Postów: 724 Dołączył: 25-02 09 Skąd: Z pustki. Użytkownik nr: 39 |
Ale jak to jest? Nienawidzicie całej nacji tylko dlatego, że kilku wam zawiniło? Czy macie pewność, że wszyscy są tacy sami? Mój brat na przykład znienawidził Murzynów, a to dlatego, że kilku, razu pewnego, gdy wysiadali z metra, wyrwało jego dziewczynie torebkę. Wiadomo, stres niemały, ale czy to jest uzasadnienie? Hmm... w zasadzie to nienawidzę całej nacji bo wszędzie to się panoszy. jeszcze jak robi jakoś, np w kebabach,to ok rozumiem, choć wkurzają mnie czasem, ale z tego powodu co i zwykłe bary wkurzają, tylko w tych budkach kebabowych z daleka syf widać. a ogółem nie lubię tych brudów z tego powodu co i np greków, czyli za traktowanie kobiet. -------------------- |
|
|
|
12.06.2009, 18:10
|
|
|
Młodzieniaszek Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: 22-04 09 Użytkownik nr: 150 |
raczej jestem tolerancyjna.
jakoś nie przywiązuje wagi do koloru skóry, narodowości czy wyznania. każdy człowiek jest inny... -------------------- i widziałam jak spada.. i cieszyłam się bo to był już koniec...
|
|
|
|
13.06.2009, 11:00
|
|
![]() Puta Grande Grupa: Użytkownik Postów: 2 266 Dołączył: 13-12 08 Skąd: Cz koło Sc na Śl Użytkownik nr: 2 NK: 3205298 GG: 896705 |
Ale jak to jest? Nienawidzicie całej nacji tylko dlatego, że kilku wam zawiniło? Czy macie pewność, że wszyscy są tacy sami? Mój brat na przykład znienawidził Murzynów, a to dlatego, że kilku, razu pewnego, gdy wysiadali z metra, wyrwało jego dziewczynie torebkę. Wiadomo, stres niemały, ale czy to jest uzasadnienie? Hmm... w zasadzie to nienawidzę całej nacji bo wszędzie to się panoszy. jeszcze jak robi jakoś, np w kebabach,to ok rozumiem, choć wkurzają mnie czasem, ale z tego powodu co i zwykłe bary wkurzają, tylko w tych budkach kebabowych z daleka syf widać. a ogółem nie lubię tych brudów z tego powodu co i np greków, czyli za traktowanie kobiet. Widac, ze malo Turkow poznales @edit: A zagraniczni to wszyscy maja fory na naszych uczelniach @edit2: I jakie traktowanie kobiet? Turcja to normalny kraj, poza tym oficjalnie jest to panstwo świeckie i mimo, ze 99% jest tam Muzułmanów, to i tak ta religia ma u nich taki wplyw na zycie, jak u nas Chrzescijanstwo, czyli prawie zadny Ten post został edytowany przez m4trix: 13.06.2009, 11:02 -------------------- |
|
|
|
25.08.2009, 19:32
|
|
![]() Stały bywalec Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: 25-08 09 Skąd: mój mały intymny, muzyczny świat :) Użytkownik nr: 305 |
Myślę że jestem tolerancyjna, bo toleruję pewnych ludzi, ale to nie znaczy że ich lubię. Każdy robi to cho chce, nikogo przecież się nie zmusi do swojego toku myślenia...
-------------------- 'dlaczego wszystko obraca się przeciwko mnie? bo sama jestem przeciwko sobie. niszczę się systematycznie, nie daję sobie żadnej szansy. dokonuje okrutnego mordu na sobie. a tak pragnę żyć.' |
|
|
|
25.08.2009, 20:07
|
|
![]() Puta Grande Grupa: Użytkownik Postów: 2 266 Dołączył: 13-12 08 Skąd: Cz koło Sc na Śl Użytkownik nr: 2 NK: 3205298 GG: 896705 |
Ostatnio odkrylem, ze bycie tolerancyjnym i nie przejmowanie sie innymi znacznie ulatwia zycie
-------------------- |
|
|
|
25.08.2009, 20:08
|
|
![]() O_O Grupa: VIP Postów: 1 465 Dołączył: 25-02 09 Skąd: Brz Użytkownik nr: 40 |
Kurcze, a ja ostatnio dużo myślę o tej mojej tolerancji O_O Ostatnio poznałam lesbijkę i wydaje się całkiem w porządku. Bo w końcu jeden czynnik, taki jak na przykład orientacja seksualna nie determinuje całego człowieka. Choć rzeczywiście zmienia wiele. Ja takim ludziom współczuję. Bo nie mam pojęcia jak to jest być w podobnej sytuacji, po prostu nie wiem. Ale zachwycać to mnie nie zachwyca :]
-------------------- Simsalbimbamba Saladu Saladim!
BO DOŚĆ MAM WSZYSTKICH SZYDERSTW, BZDUREK, JA, CZŁOWIEK Z GŁOWĄ JAK OGÓREK. /K.I.Gałczyński/ |
|
|
|
25.08.2009, 20:16
|
|
![]() Stały bywalec Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: 25-08 09 Skąd: mój mały intymny, muzyczny świat :) Użytkownik nr: 305 |
Ostatnio odkrylem, ze bycie tolerancyjnym i nie przejmowanie sie innymi znacznie ulatwia zycie Zgadzam się. Dlatego ja od jakiegoś czasu potrafię być szczera, czasem za bardzo, i mieć wszystkich gdzieś... A raczej wszystkich których nie lubię itp. ;] -------------------- 'dlaczego wszystko obraca się przeciwko mnie? bo sama jestem przeciwko sobie. niszczę się systematycznie, nie daję sobie żadnej szansy. dokonuje okrutnego mordu na sobie. a tak pragnę żyć.' |
|
|
|
21.09.2009, 21:03
|
|
![]() Nowy Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: 21-09 09 Użytkownik nr: 317 |
Wydaje mi się,że jestem tolerancyjna. Nawet bardzo. Nie obchodzi mnie czyjś kolor skóry, wyznanie, orientacja. Mnie interesuje tylko to jak dana osoba się zachowuje w stosunku do otoczenia, czy jest również tolerancyjna, można z nią porozmawiać na ciekawe tematy, a także czasem się powygłupiać. Raz usłyszałam,że jestem zbyt tolerancyjna.. cóż. moja sprawa. (:
-------------------- how often do you think about touching other people's private parts?
blog -> wordpress.com deviantArt. photoblog. myspace. last.fm |
|
|
|
29.12.2009, 9:37
|
|
![]() Stały bywalec Grupa: Użytkownik Postów: 132 Dołączył: 28-12 09 Skąd: jestem? Użytkownik nr: 329 |
CYTAT jestem tolerancyjny, za wyjątkiem homoseksualizmu, który przeszkadza mi jeśli jest publicznie podkreślany. Mnie tez to draznilo kiedys, ale spokornialem jakos i przyzwyczailem sie do tego, mam nawet kumpla geja i jest przy nim troche 'dziwnie', ale ostatecznie jest koles ok. Wbrew pozorom to tez ludzie. Chociaz o ile dwoch gejow w klubie moge zaakceptowac, o tyle ich lizanka na ulicy by mnie jednak irytowaly... Takiego konkretnego lizania, jak czasem widuje, że chłopak czyści dziewczynie migdałki na ulicy...nie zniosę, nawet jeśli nie byłaby to para homoseksualna. -------------------- Przeczytałeś ten post z ręką na myszce?
-Od czego herbata jest słodka? -Od mieszania. -Po co w takiem razie jest cukier? -Żeby było wiadomo jak długo mieszać. To trzeba leczyć: http://www.sweetbrokacik.pl/ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.09.2010 - 1:35 |